Дали сте подготвени за ГОЛЕМИ ЛЕТНИ попусти на VIVAX🖥 телевизори?

Купете сега 50 инчен #VIVAX 4K UHD телевизор по СУПЕР ЦЕНА!

✅IMAGO LED TV- 50UHDT2S2 – 13.799 ден.


✅IMAGO LED TV- 50UHDT2S2SM – 16.499 ден.


✅IMAGO LED TV- 55UHDT2S2SM – 19.999 ден.


✅IMAGO LED TV – 65UHDT2S2SM – 28.999 ден.

👉Повеќе информации во продажните места на TehnoMarket MakedonijaeKupi.meElipso MKKULT KumanovoGalerija или на нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Доживеј го VIVAX во една поинaква димензија!
__________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКVivaxTV #vivaxtv #vivaxmk #bestchoice #создадензавас #Бои #Colors #Слика #ДоживејГоVIVAX #4KUltraHD #Mоменти #MегаАкција #МегаЦена #ТОПЦена #ГолемаVIVAXАкција

#СедиДома и нарачај ONLINE

Уживај во секој момент со твоите најмили!
И тогаш кога си дома, VIVAX е тој кој ќе ти биде инспирација, патување и спокој.
#СедиДома и нарачај ONLINE
Купи денес 50″ 4K UHD ANDROID телевизор
Искористи ја оваа можност, твојот нов #VIVAX телевизор да стигне до твојот домот со вклучена БЕСПЛАТНА ДОСТАВА!
Дознај повеќе на https://cutt.ly/ptF0JIhhttps://cutt.ly/UtF0XNo или на https://bit.ly/39OjeQW
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом#СоздаденЗаВас#VivaxTV#КупиОнлајн#БесплатнаДостава#МојVivax#SmartTV#AndroidTV#Sale#Price#Квалитет#Моменти#Техномаркет#RiverSoft

#ДржиРастојание – VIVAX

Држи растојание, следи ONLINE настава од дома на вашиот #VIVAXTV
Нарачај ONLINE преку TehnoMarket Makedonija и добиј БЕСПЛАТНА ДОСТАВА на твојот VIVAX телевизор до вашиот дом!
#СедиДома и уживај во моментите со VIVAX TV!
Повеќе информации на: https://cutt.ly/htI71lZ
___________________________
#СоздаденЗаВас#SocialDistancing#VIVAX4KULTRAHD#КупиSMARTЖивејSMART

Дозволи и да биде дел од твојот свет! 🦋

Дозволи и да биде дел од твојот свет! 🦋
Се прашуваш како?
Многу лесно и едноставно!
Оди на https://cutt.ly/TtTLFgl, стави во кошничка и стига до твојот дом за 24 часа.
👉 ANDROID SMART TV
👉 FULL HD (1920 x 1080)
👉 Eнергетска класа A+
👉 Вграден Wi-Fi

🚛 БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до вашиот дом 🏠
Зошто VIVAX TV?
Затоа што сакам #ЖивотВоБоја со #VIVAXTV 😍
_____________________________
#СедиДомаКупиОнлајн#VIVAXMacedonia#VivaxBrand#VivaxЖивотВоБоја#SmartPrice#СоздаденЗаВас#ТехноМаркет

Магијата во домот со 4K ULTRA HD VIVAX телевизорот‼️

• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ‼️
Живеј паметно со Вивакс‼️

Повеќе детали на: https://www.ekupi.mk/…/Vivax-SMART-55%27%27-4…/p/EK000210325
_________________

#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј

Живееме за моментите‼️

• 4K
• УЛТРА HD
• УЛТРА слим дизајн
• SMART (андроид) технологија
• КИНО звук
• можност за гласовни наредби и слика во милион бои

БИДИ СМАРТ, КУПИ СМАРТ‼️
Живеј паметно со Вивакс‼️

Повеќе детали на: https://www.ekupi.mk/…/Vivax-SMART-55%27%27-4…/p/EK000210325
_________________

#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #bestchoice #создадензавас #бидиSMART #купиSMART #smarttv #4kUltraHD #ultraHD #4K #sports #irreplaceablemoments #неповторливо #LED #LEDTV #live #живеј