Распоред на сите натпревари за Светско првенство

Oд 211 само 32 тима влегуваат во 8те групи на светскиот мундијал кој ќе трае 1 месец. Овој период секој разговор ќе биде за празникот на фудбалот. Ќе гледаме фудбал дома, низ кафичите, низ рестораните, по парковите, во секое ќоше од нашето делување ќе кружат натпреварите од овогодинешното ФИФА Светско фудбалско првенство. Единствено прашање е: Како да се подготвиме за изненадувањата и магијата на фудбалот?

Прво и основно нешто што на сите им треба се намирници. Од чипс до урми, секој со сопствен вкус, од ладен чај до газиран сок, итн. Второ што на секој му треба е да го знае распоредот по кој ќе може да се гледаат сите натпреварите во Македонија:

Continue reading “Распоред на сите натпревари за Светско првенство”

#живејспортски VIVAX награден предизвик

VIVAX НАГРАДЕН ПРЕДИЗВИК!

Стани потенцијален добитник на 20 телевизори и 10 мобилни телефони VIVAX. 

Kако

1. Навивај и фотографирај се;
2. Лајкни ја Facebook фан страната на VIVAX Macedonia;
3. Објави ја јавно својата фотографија на Facebook;
4. Тагирај го VIVAX Macedonia на Facebook на истиот пост со хаштазите:
#живејспортски #пазитопка #живејговивакс 

Continue reading “#живејспортски VIVAX награден предизвик”