5 причини зошто треба да одберете „смарт“ ТВ

Ако се одлучивте домот да го подновите со нов ТВ или пак ако имате страст кон Тв технологијата, тогаш дефинитивно вашиот следен избор за Тв треба да е „смарт“, а еве зошто: Continue reading “5 причини зошто треба да одберете „смарт“ ТВ”

Најдобрите клима уреди за вашиот дом -VIVAX

Она што Vivax клима уредите ги прави омилени во домот е практичноста, квалитетот и секако изгледот кој се вклопува одлично во сечиј ентериер.

Тоа го потврди и минатогодишната награда “Best buy“ кога VIVAX клима уредите беа прогласени за најдобри по квалитет, но не изостанаа и оваа година кога гордо ја понесоа наградата QUDAL- QUALITY медал. Ова дополнително дава одговор на прашањето зошто корисниците го одбираат VIVAX. Continue reading “Најдобрите клима уреди за вашиот дом -VIVAX”