Вашето идеално решение за користење на субвенциите од Град Скопје

Вашето идеално решение за користење на субвенциите од Град Скопје во висина до 1000 евра! 📢📢📢

*VIVAX мулти сплит систем – ви овозможува да вградите високо ефикасен систем за климатизација во повеќе простории со поврзување до 5 внатрешни единици на една надворешна единица.

Различни типови на внатрешни единици и за ладење и за греење: клиентите можат да изберат високоѕидни единици, парапетни, скриени тавански модели, кои ќе одговараат на големината на секоја просторија, а притоа ќе обезбедат совршен комфор. Елегантен и ефикасен, врвниот модел AERI е совршено надополнување на генијалниот мулти сплит систем.

За подетални информации јавете се на: ☎️ 02 3202 837/02 3202 812 или посетете ги продажните партнери на брендот VIVAX https://cutt.ly/os1y6aF

Почувствувајте ја моќта на VIVAX!

Јас и мојот❤️ VIVAX❗️

___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти #ЈасИМојотVIVAX #МЕГАЦена #Субвенции #ГрадСкопје #СплитСистеми

Дали сте подготвени за ГОЛЕМИ ЛЕТНИ попусти на VIVAX🖥 телевизори?

Купете сега 50 инчен #VIVAX 4K UHD телевизор по СУПЕР ЦЕНА!

✅IMAGO LED TV- 50UHDT2S2 – 13.799 ден.


✅IMAGO LED TV- 50UHDT2S2SM – 16.499 ден.


✅IMAGO LED TV- 55UHDT2S2SM – 19.999 ден.


✅IMAGO LED TV – 65UHDT2S2SM – 28.999 ден.

👉Повеќе информации во продажните места на TehnoMarket MakedonijaeKupi.meElipso MKKULT KumanovoGalerija или на нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Доживеј го VIVAX во една поинaква димензија!
__________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКVivaxTV #vivaxtv #vivaxmk #bestchoice #создадензавас #Бои #Colors #Слика #ДоживејГоVIVAX #4KUltraHD #Mоменти #MегаАкција #МегаЦена #ТОПЦена #ГолемаVIVAXАкција

Град Скопје со повик за субвенции за инвертер клима уреди

Сега е вистинско време вашиот дом да го добие #Најдобриот#Најпродаваниот#ВисокоЕфикасен инвертер клима уред во Македонија – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗
Вашите печки на дрва, шпорети, камини, камини и печки на пелети заменете ги со инвертер климите на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗.
Покрај големата економска предност, инвертер климите се #НАЈЕколошкиот начин за греење и ладење на домот.
Предности oд користење на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 инвертер клима уредите:
– Ниски сметки за електрична енергија
– Чист воздух
– Подобро здравје за целото семејство
– Ја отстранува влагата од воздухот
– Инвертерска технологија (моторот има променлива брзина на вртење во зависност од оптеретување)
– Здрава животна средина
– 3 години гаранција
– Одличен дизајн кој се вклопува во секој дом
– Висок квалитет
– Европски бренд

За почист дом и посигурна иднина на нашите деца, Град Скопје со субвенции за инвертер клима уреди до 1000 евра.
Не се мислете – заменете го вашиот уред за греење или ладење со НОВ 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 клима уред.
Сите информации поврзани со аплицирањето за субвенции за инвертер клима уреди на:
👉https://cutt.ly/doxnDvE

Вашиот дом го заслужува #Најдоброто – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗

Продажни парнети на 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗: 👉 https://cutt.ly/JoxQhpi
_____________________
#VivaxMacedonia #НајпродаванКлимаУред #Квалитет #Бренд #Субвенции #ГрадСкопје #Македонија #Семејство #ЧистаЖивотнаСредина #ЧистВоздух #Air #Fresh #Dust #Family #VivaxEuropeanBrand #TheBest

VIVAX топлински пумпи – Решение за идеална температура во домот во текот на целата година

Најважното нешто на секој дом е наоѓање на идеално решение за ладење и греење кое што ќе биде најефикасно и најефективно и ќе има најниски трошоци.

vivax-toplinski-pumpi-reshenie-za-idealna-temperatura-vo-domot-vo-tekot-na-celata-godina-01_630x340.jpg

Секое домаќинство посакува да има идеална температура во текот на целата година, не зависно oд тоа дали температурите се екстремно ниски или летните горештини го достигнуваат врвот. Вистинското решение на овие желби и потреби го нудат новите VIVAX топлински пумпи, кои што можат да го претворат домот во вистинска оаза на удобност со совршена температура, во текот на целиот ден, секој ден.

Предноста на користење на енергија од природата е секако во обновливите и неограничените ресурси. Бесплатната енергија е насекаде околу нас – во водата, воздухот, земјата, сонцето. Еколошкиот систем на VIVAX топлинските пумпи ги користат овие извори на енергија, со што ја гарантираат економичноста и ја зголемуваат фреквенцијата на примена. Електричната енергија се користи минимално, односно само за работа на пумпата, така што загадувањето на воздухот се намалува дури до 95%.

vivax-toplinski-pumpi-reshenie-za-idealna-temperatura-vo-domot-vo-tekot-na-celata-godina-02.jpg

Напредната технологија и ефикасните карактеристиките на VIVAX топлинските пумпи значат дека секое домаќинство може да ужива многу повеќе отколку само загревање и ладење на домот. Со системите за ледење и греење со VIVAX топлински пумпи, кои што имаат автоматски контролен панел преку кој температурата може лесно да се прилагоди и следи во секоја просторија поединечно, и во зима и во лето, многу е лесно да се спроведе и да се најде оптимална температура.

Голем број на медицински истражувања и лекарски совети укажуваат на тоа дека идеална и најздрава температура во домот е од 21 до 25 степени целзиусови. Сепак, ова е променливо, во зависност од тоа дека на поединци им е потребна потопла средина, како што се бебињата, постарите лица или болните луѓе. Додека пак на одредени луѓе нормалната температура им е премногу висока и истите ги преферираат пониските температури. Можност за контрола на температурата, квалитетен воздух, намалување на трошоците, топла вода во домот и современа технологија, се основните карактеристики на топлинската пумпа која што ја нуди компанијата VIVAX на македонскиот пазар.

vivax-toplinski-pumpi-reshenie-za-idealna-temperatura-vo-domot-vo-tekot-na-celata-godina-03.jpg

Без оглед на температурите надвор, идеалната внатрешна температура прави секој еден човек да се чувствува пријатно додека е во својот дом или на работното место. VIVAX топлинските пумпи се најефикасното и најефективно решение за постигнување на посакуваната температура, во секое време. За дополнителна погодност, моделот обезбедува можност за регулирање преку далечински управувач преку Интернет, така што системот може лесно да се контролира, преку апликација, од паметен телефон, таблет, лаптоп или компјутер. Оваа опција е особено привлечна за корисниците кои честопати се надвор од домот, а сакаат да бидат пречекани од загреана или оладена просторија на време. Со оваа опција за далечински управувач, односно управување преку интернет, системот може да се активира лесно и едноставно со подесување на само една опција, кликнување од каде било.

Токму заради можноста да се зголеми енергетската ефикасност, топлинската пумпа е најекономичен избор за системот за ладење или греење, особено ако заштедите се гледаат долгорочно. Покрај долгорочната ефикасност и удобност што им ја даваат на клиентите, топлинските пумпи стануваат сè почест избор за системи за ладење и греење во хотелите и другите големи објекти, но исто така се повеќе се користат во семејните домови.

vivax-toplinski-pumpi-reshenie-za-idealna-temperatura-vo-domot-vo-tekot-na-celata-godina-01.jpg

За дополнителни информации за новите VIVAX топлински посетете ја веб страната https://zivejgovivax.mk/ или некое од продажните места од нашата продажна мрежа https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1QljR3INNv86PN05FkyDe1PNvxh5pgbzS&hl=en&ll=41.567006403650815%2C22.157694274929057&z=8

Зошто топлинските пумпи за ладење и греење се иднината за економичен дом?

За време на летниот период, секое домаќинство се труди да ја постигне идеалната температура на домот, а тоа понекогаш знае да донесе вртоглаво високи сметки за електрична енергија. Следејќи ги светските трендови, компанијата VIVAX на македонскиот пазар го нуди најефективното и најефикасното решение за постигнување на посакуваната температура во домот.

Тројна добивка – топла вода во домот, греење и ладење во текот на целата година, сега достапно со новите VIVAX топлински пумпи, кои енергијата ја добиваат преку апсорбирање на топлината од воздухот и преку соларниот греач за вода. Следејќи ги трендовите на 21от век, компанијата VIVAX инвестира во најдобрата технологија. Со тоа, преку воведување на новите топлински пумпи, придонесува за заштита на животната средина искористувајќи ги природните ресурси за задоволување на потребите на потрошувачите.

Преку сплит системот на VIVAX топлинските пумпи,  се дава можност за поврзување на апаратите во домаќинството за ладење, греење и топла вода. Автоматскиот режим со вградениот сензор за регулирање на температурата овозможува секое домаќинство да може да го прилагоди времето кога да се вклучи ладењето или греењето на просторијата, односно домот. За да бидеме сигурни дека нема да ја загадуваме просторијата во која нашите најмили го поминуваат времето, тука е системот за дезинфекција кој е вграден во самите топлински пумпи.

Главните причини, зошто секое домаќинство треба да инвестира во VIVAX топлински пумпи се следните:

  • до 75% пониски трошоци за електрична енергија
  • можност за греење при температура од -25 степени целзиусови и ладење при температура од -15 степени целзиусови
  • добивање на домашен резервоар за топла вода во секое време
  • регулирање на топлинската пумпа преку мобилниот телефон
  •  инвестиција со која максимално се заштитува животната средина

Секој ја посакува идеалната температура во својот дом, односно ладен дом во топлите летни денови и топол дом во ладниот зимски период. Доколку долгорочно размислувате за вашето здравје и здравјето на вашите деца, без размислување треба да инвестирате во најекономичното и најеколошкото решение од иднината.

МЕГА АКЦИЈА – VIVAX R дизајн

НАЈБАРАНИОТ инвертер клима уред на VIVAX – AERI сега може да биде ваш!

Одлични перформанси, модерен дизајн по МЕГА цена од само 👉 24.999 ден!

✅ Греачи на кондензат и компресор
✅ A++ енергетска класа (SEER/SCOP) (7.0/4.1)
✅ Ефективно греење до -20°C
✅ Познат и проверен квалитет
✅ Опција за WiFi поврзување
✅ i Feel
✅ Turbo
✅ Jонизатор
✅ Мод за спиење
✅ Најнова генерација еколошки фреон R32

👉Повеќе информации за клима уредите на: https://cutt.ly/MyLHNCjhttps://cutt.ly/FyLH1plhttps://cutt.ly/syLH7Cthttps://cutt.ly/hyLJxRrhttps://www.ekupi.mk/mk/%D0%90%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%9C%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/%D0%93%D1%80%D0%B5%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%B8-%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D1%9A%D0%B5/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8/%D0%9A%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%BC/VIVAX-COOL-J-DESIGN-3%2C5kW-R32-%2C-%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4/p/EK000207361  или на https://cutt.ly/WyLJRqJ.

Нарачај веднаш на некој од горенаведените линкови или на нашите телефони за контакт: 02 3202 837 или 02 3202 812.

Почувствувајте ја моќта на VIVAX!

Јас и мојот❤️ VIVAX❗️

Продажни места на VIVAX: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1QljR3INNv86PN05FkyDe1PNvxh5pgbzS&hl=en&ll=41.70951964257635%2C21.23881012747355&z=8

___________________________
#VIVAX #ЖивејПаметноСоVIVAX #МКимаVIVAXклима #vivaxklima #vivaxklimi #klima #клима #климауред #airconditioner #airconditioning #air #airflow #inverter #bestbuy #bestchoice #создадензавас #temperature #температура #моменти #ЈасИМојотVIVAX #МЕГАЦена

ЗОШТО 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈?

Тишина и мир додека најмалите и најслатките спијат, со совршена температура во чист простор. 🍃

Опуштете се и уживајте во совршена атмосфера со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐐𝐈 инвертет клима уредот,
Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐐 дизајн?

• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐃𝐔𝐒𝐓 филтер – филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• Мод за спиење
• Тајмер за програмирање на автоматска работа
• 𝐂𝐎𝐋𝐃 𝐏𝐋𝐀𝐒𝐌𝐀 филтер/јонизатор

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!👌

Искористете ја оваа #АкцискаЦена и нарачај ⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на: https://cutt.ly/aybtc1Uhttps://cutt.ly/aybtRSvhttps://cutt.ly/fybtSJv
____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #QDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia

МОЌ НА ПРИРОДАТА – 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈

Дозволи моќта на природата да биде дел од вашиот дом.
Препушти ја грижата за твоето семејство на #Најдобрите!
Периодот во борба против алергии и прашина со 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝟏𝟐𝐂𝐇𝟑𝟓𝐀𝐄𝐌𝐈 инвертер клима уредот ќе стане минато!
Зошто 𝐕𝐈𝐕𝐀𝐗 𝐌 дизајн?

• А++ енергетска класа на ефикасно
• 𝐁𝐈𝐎 филтер
• Филтер кој собира прашина
• Ефективно греење до -15 степени надворешна температура
• Моќ за работа во мод на ладење на -15 степени надворешна температура
• Мод за самочистење
• Мод на греење ако температурата во просторијата падне по 8 степени
• ГРАТИС 𝐖𝐈𝐅𝐈 уред
• Oпција 𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐦𝐞 која ги следи сите движења и го оптимизира дувањето

Јас знам што е #Најдобро за мојот дом!👌

Нарачај ⚠️ 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄⚠️ на : https://cutt.ly/qylojzF , https://cutt.ly/mylolqd , https://cutt.ly/oylfq9Hhttps://cutt.ly/nylfy0O или на https://bit.ly/2RST5dW

____________________________________
#ЈасЗнамШтоЕНајдоброЗаМојотДом #СоздаденЗаВас #VivaxКлимаУред #КупиОнлајн #МојVivax #Smart #Sale #Price #Квалитет #Моменти #1КлимаУред #НискаЦена #Евтино #MDesign #VivaxMDesign #VIVAXMacedonia